Våra bakverk

Våra bagare och konditorer tycker att det inte finns några genvägar till att skapa goda bakverk. Satsningen på kvalitet har belönat sig med flera prestigefyllda utmärkelser och även kungliga uppdrag under åren. Men det är kundernas gillande som vi sätter i främsta rummet.

Bröd & Kakor

Här på Tössebageriet bakar vi allt från grunden med bra råvaror och mycket omsorg i arbetet. Vi erbjuder en rad olika frallor från klassisk småfranska till surdeg. Vi erbjuder också ett härligt utbud av olika bullar, längder och kransar.

Läs mer

Tårtor & Bakelser

Vi har många olika sorters tårtor, från klassiker som Schwarzvald- och Princesstårta till Skogsbärscharlotte och vår egen Tössetårta. Varje dag har vi också ett varierande sortiment av bakelser -  klassiska som moderna efter säsong.

Läs mer

Bröllopstårtor

Tössebageriet har varit involverad i både Kronprinsessan Viktorias och Prins Carl Philips bröllopstårtor och kan erbjuda er en fantastisk och oförglömlig tårtupplevelse till ert eget bröllop.

Läs mer

Semlor

Semla, hetvägg, fastlagsbulle eller fettisdagsbulle – Kärt barn har många namn! Hos oss hittar ni såväl den klassiska semlan som succén ”semmelwrapen” som är Tössebageriets innovation.

Läs mer

Våra öppettider

Måndag - Fredag:  07.00 - 18.00
Lördag:  09.00 - 17.00
Söndag:  09.00 - 17.00

 

Avvikande öppettider:

F.r.o.m 1/7 t.o.m 11/8 

 Tisdag - Fredag:  08 - 16

Lördag : 09 - 16

Söndag - Måndag STÄNGT

08-662 24 30

Tössebageriet
Karlavägen 77
114 49 Stockholm
Karta | Kontakt

TÖSSEBAGERIET
- DET KLASSISKA BAGERIET
GRUNDAT 1920

Tössebageriet är ett klassiskt svenskt bageri och konditori med moderna influenser. Ett gott exempel på det är den uppskattade och prisbelönta klassiska “semlan” kontra media succén “semmelwrapen” som är Tössebageriets innovation och tog hela Sverige med storm 2015. Flera ur Tössebageriets personal har under de senaste åren varit medlemmar i Kocklandslaget och Konditorlandslaget samt vunnit Årets konditor. Detta borgar för att det som skapas på Tössebageriet håller absolut högsta kvalitet.

Pin It on Pinterest

Share This