Roliga fakta

Kungliga bröllopstårtor

Tössebageriet har varit involverad i både Kronprinsessan Viktorias och Prins Carl Philips bröllopstårtor.

Bra resultat från personalen på Tösses

I november 2012 så vann Kocklandslaget OS-Guld och Stockholm Cullinary Team OS-Guld samt Cecilia Andersson vann Årets Konditor. Så under tre dagar blev det sammanlagt fyra guldmedaljer till Tössebageriets anställda. Ett historiskt ögonblick i Tösses historia.

Historia

Tössebageriet är ett klassiskt svenskt bageri och konditori med moderna influenser. Ett gott exempel på det är den uppskattade och prisbelönta klassiska ”semlan” kontra media succén ”semmelwrapen” som är Tössebageriets innovation och tog hela Sverige med storm 2015. Flera ur Tössebageriets personal har under de senaste åren varit medlemmar i Kocklandslaget och Konditorlandslaget samt vunnit Åretskonditor. Detta borgar för att det som skapas på Tössebageriet håller absolut högsta kvalitet.

Våra öppettider

Måndag - Fredag:  07.00 - 18.00
Lördag:  09.00 - 17.00
Söndag:  09.00 - 17.00

08-662 24 30

Tössebageriet
Karlavägen 77
114 49 Stockholm
Karta | Kontakt

TÖSSEBAGERIET
- DET KLASSISKA BAGERIET
GRUNDAT 1920

Tössebageriet är ett klassiskt svenskt bageri och konditori med moderna influenser. Ett gott exempel på det är den uppskattade och prisbelönta klassiska “semlan” kontra media succén “semmelwrapen” som är Tössebageriets innovation och tog hela Sverige med storm 2015. Flera ur Tössebageriets personal har under de senaste åren varit medlemmar i Kocklandslaget och Konditorlandslaget samt vunnit Årets konditor. Detta borgar för att det som skapas på Tössebageriet håller absolut högsta kvalitet.

Pin It on Pinterest

Share This